Diego dalla Palma Milano meikit & ihonhoitotuotteet

Laadukas italialainen brändi, jonka taustalla pitkä kokemus ja tietotaito alalta. Oma tutkimuslaboratorio, jossa tuotteet valmistetaan aina viimeisintä teknologiaa ja raaka-ainetietoutta hyödyntäen. Meikkitaiteilijatiimi, joka kehittää tuotteet viimeisimpien trendien pohjalta parhaan mahdollisen käyttökokemuksen huomioiden. Tuotesarja, joka varmistaa asiakkaan wow-kokemuksen ja tarjoaa näkyviä tuloksia.

Osta tuotteet hoitolasta tai tilaa verkkokaupasta.

Diego dalla Palma Milano

Diego dalla Palma Professional

Innovatiivista ammattikosmetiikkaa ihonhoidon ammattilaisille.
Rakkaudesta tutkimustyöhön – oma tutkimus-laboratoriomme kehittää jatkuvasti uusia tuotekoostumuksia, toimimme edelläkävijöinä tulevaisuuden huippukosmetiikan luomisessa.
Huippulaatua – puhdasta kosmetiikkaa ilman tarpeettomia elementtejä.
Dermokosmeettiset hoitotuotteet, joissa korkea pitoisuus puhtaita raaka-aineita, tehostettuna toimivilla kuljettimilla jättäen pois kaiken tarpeettoman, mikä ei tue tuotteen vaikutusta tai stabiiliutta.
Asiantuntemus – 60 vuoden tutkimustyön ansiosta yksi pitkäikäisimmistä italialaisista brändeistä. Hoitojemme ja tuotteidemme ytimessä on 51+3 hyalu complex™ – monivaikutteinen luonnollinen elvyttäjä.

Osta tuotteet hoitolasta tai tilaa verkkokaupasta.

Diego dalla Palma Professional

RVB LAB The Make Up

Meikkisarja on kokonaisuus jossa ihonhoito- maailman tarpeet ja diego dalla palma milanon visio yhdistyvät. Ammattimaiset tulokset kaikille. Korkealaatuiset tuotteet parhailla koostumuksilla luovat tuloksia, jotka ovat vertaansa vailla. Meikkituotteet ovat saaneet alkunsa diego dalla palma milano -meikkitiimin inspiraatiosta ja kokemuksista.
Linja koostuu tärkeimmistä, keskitetyistä tuotteista ja muodikkaiden värien paleteista joilla saavutetaan ilme jokaiseen hetkeen ja tarkoitukseen. Kaikkein yksinkertaisimmasta aina ammattimaisen tarkkaan saakka.

Osta tuotteet hoitolasta tai tilaa verkkokaupasta.

RVBLAB The Make Up

Dermalogica – ammattitason ihonhoitoa vuodesta 1986

Ammattilaistason ihonhoitomerkki, joka luo tuotteita ja palveluita, joilla saadaan aikaan todellisia tuloksia. Dermalogican missio on aina ollut sama: luoda innovatiivisia tuotteita, jotka aktiivisesti parantavat ihon terveyttä. Dermalogica on yksi luotetuimmista, käytetyimmistä ja suositelluimmista ihonhoitomerkeistä ympäri maailmaa.

Dermalogican tuotevalikoima syntyi halusta tarjota ihonhoidon ammattilaisille luokkansa parhaat ihonhoitotuotteet. Tuotteet toimivat parhaiten, kun ammattilainen suosittelee niitä ainutlaatuiselle ihollesi. Olipa elämäntapasi, taustasi tai ympäristösi mikä tahansa, voit olla varma, että Dermalogica toimii sinulle.

Dermalogican tuotteet on sertifioitu eläinkokeettomiksi, gluteenittomiksi ja vegaanisiksi. Tuotteissa ei ole keinotekoisia värejä tai hajusteita. Kaikki tuotteet valmistetaan Kaliforniassa, jossa on maailman vahvimpia ympäristö- ja kuluttajansuojavaatimuksia.

Osta tuotteet hoitolasta tai tilaa verkkokaupasta.

SEES

SEES Companyn tarina alkoi vuonna 2019. Tavoitteenani oli luoda tinkimätön kotimainen brändi, joka ei lintsaa missään kohtaa. Työtä on määrittänyt tuotannon jokaisessa vaiheessa eettisyys, laatu ja halu tehdä parasta. Syntyi tuoteperhe, joka tuo mielekkäitä hetkiä suomalaisten arkeen sekä ekologisuudellaan että estetiikallaan.

Sees pyykkietikat ja tekstiilisuihkeet ovat Suomessa valmistettuja kodin raikastajia ja tunnelmanluojia. Huuhteluaineen tavoin käytettävä pyykkietikka raikastaa pyykin, suojaa tekstiilikuituja ja jättää jälkeensä miellyttävän tuoksun. Tekstiilisuihkeet raikastavat auton, huonekalut, urheiluvarusteet, kengät ja lemmikkien hajut ilman kemikaaleja. Eteeriset öljyt sävyttävät arjen seesteisiä hetkiä herkillä tuoksuillaan. Luonnolliset ihoöljyt puolestaan pehmittävät ja ravitsevat kuivaa ihoa – luonnollisesti ja puhtaasti.

Kaikkia SEESin tuotteita yhdistää 100 % aitojen eteeristen öljyjen hienostunut tuoksumaailma. Eteeriset öljyt rauhoittavat, rentouttavat, piristävät ja tuovat arjen askareisiin voimaa ja iloa myös mielelle. Kaikki Seessin tuotteet ovat vegaanisia, eikä niissä ole eläinperäisiä tai geenimuunneltuja aineita, mineraaliöljyjä, silikaatteja, keinotekoisia väri- tai tuoksuaineita. Tuotteet on valmistettu ilman eläinkokeita.

Suomalainen muotoiluosaaminen ja design on maailman parasta ja se ansaitsee tulla kohdatuksi myös arkisten asioiden parissa , kuten pyykinpesun tai siivouksen. Kauniit ja seesteiset tuotteet, jotka ilahduttavat kaikkia aisteja kotitöiden lomassa.

Osta tuotteet hoitolasta.