Diego dalla Palma Milano

Laadukas italialainen brändi, jonka taustalla pitkä kokemus ja tietotaito alalta. Oma tutkimuslaboratorio, jossa tuotteet valmistetaan aina viimeisintä teknologiaa ja raaka-ainetietoutta hyödyntäen. Meikkitaiteilijatiimi, joka kehittää tuotteet viimeisimpien trendien pohjalta parhaan mahdollisen käyttökokemuksen huomioiden. Tuotesarja, joka varmistaa asiakkaan wow-kokemuksen ja tarjoaa näkyviä tuloksia.

Osta tuotteet hoitolasta tai tilaa verkkokaupasta.

Diego dalla Palma Milano

Diego dalla Palma Professional

Innovatiivista ammattikosmetiikkaa ihonhoidon ammattilaisille.
Rakkaudesta tutkimustyöhön – oma tutkimus-laboratoriomme kehittää jatkuvasti uusia tuotekoostumuksia, toimimme edelläkävijöinä tulevaisuuden huippukosmetiikan luomisessa.
Huippulaatua – puhdasta kosmetiikkaa ilman tarpeettomia elementtejä.
Dermokosmeettiset hoitotuotteet, joissa korkea pitoisuus puhtaita raaka-aineita, tehostettuna toimivilla kuljettimilla jättäen pois kaiken tarpeettoman, mikä ei tue tuotteen vaikutusta tai stabiiliutta.
Asiantuntemus – 60 vuoden tutkimustyön ansiosta yksi pitkäikäisimmistä italialaisista brändeistä. Hoitojemme ja tuotteidemme ytimessä on 51+3 hyalu complex™ – monivaikutteinen luonnollinen elvyttäjä.

Osta tuotteet hoitolasta tai tilaa verkkokaupasta.

Diego dalla Palma Professional

RVB LAB The Make Up

Meikkisarja on kokonaisuus jossa ihonhoito- maailman tarpeet ja diego dalla palma milanon visio yhdistyvät. Ammattimaiset tulokset kaikille. Korkealaatuiset tuotteet parhailla koostumuksilla luovat tuloksia, jotka ovat vertaansa vailla. Meikkituotteet ovat saaneet alkunsa diego dalla palma milano -meikkitiimin inspiraatiosta ja kokemuksista.
Linja koostuu tärkeimmistä, keskitetyistä tuotteista ja muodikkaiden värien paleteista joilla saavutetaan ilme jokaiseen hetkeen ja tarkoitukseen. Kaikkein yksinkertaisimmasta aina ammattimaisen tarkkaan saakka.

Osta tuotteet hoitolasta tai tilaa verkkokaupasta.

RVBLAB The Make Up